CSM, decizie cu privire la urmasa procurorului invins de Tariceanu

Data: 19 March 2020, 13:22 | autor: L.J. | 0 comentarii | 621 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat in sedinta din 18 martie 2020 o decizie cu privire la actuala sefa a DNA Brasov, procuroarea Felicia Vlad, cea care i-a urmat in functie vestitului procuror David Deca (foto).


Deca si-a incheiat mandatul la sefia DNA Brasov in 17 iunie 2019. Procurorul David Deca este cel care a semnat rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata fostul presedinte al Senatului Calin Popescu Tariceanu pentru marturie mincinoasa.

Asa cum se stie, in aprilie 2019, Completul de 5 judecatori al ICCJ format din judecatoarele Mirela Sorina Popescu, Francisca Maria Vasile, Silvia Cerbu, Ioana Bogdan si Ana Hermina Iancu a dispus achitarea definitiva a fostului presedinte al Senatului.

Revenind, in sedinta din 18 martie 2020, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a “hotarat prelungirea delegarii in functia de procuror sef al Serviciului Teritorial Brasov din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei procuror VLAD FELICIA, incepand cu data de 17.03.2020, pentru o perioada de 2 luni, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii". 

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.