CSM, decizie cu privire la reputatia procurorului propus sef al DNA

Data: 12 February 2020, 12:54 | autor: L.J. | 0 comentarii | 713 afisari

Dubla victorie pentru procurorul Crin Nicu Bologa (foto), propus de ministrul Justitiei la sefia DNA.


Procurorul Bologa a primit in 11 ianuarie 2020 doua vesti bune. Prima: dupa ce a fost audiat in Sectia pentru procurori a CSM, a primit aviz pozitiv pentru conducerea DNA, decizia finala urmand sa o ia presedintele Klaus Iohannis.

La scurt timp, Bologa a aflat si ca CSM i-a admis cererea de aparare a reputatiei profesionale, in urma cererii pe care a formulat-o ca urmare a unor articole de presa:

“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii si-a insusit continutul raspunsului Inspectiei Judiciare la obiectiunile formulate.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat admiterea cererii de aparare a reputatiei profesionale formulata de domnul CRIN NICU BOLOGA, prim procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.