CSM decide ce se intampla cu fostul sef al DNA

Data: 19 iulie 2020, 10:00 | autor: L.J. | 0 comentarii | 165 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 21 iulie 2020 situatia procurorului Calin Nistor (foto), fost sef al DNA.


 

Astfel, CSM va analiza “Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei a Directiei Nationale Anticoruptie a domnului CALIN NISTOR, procuror la aceasta unitate de parchet”.

Nistor a fost delegat in aceasta functie in 26 februarie 2020, luandu-i locul procurorului Marius Bulancea.  

Reamintim ca Sectia pentru procurori a CSM a hotarat in 28 ianuarie 2019 incetarea delegarii procurorului Marius Bulancea in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie incepand cu data de 1 februarie 20202, ca urmare a detasarii sale in functia de „Law officer” la Parchetul European condus de Laura Kovesi, pentru o perioada de 3 ani.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.