CSM da sute de mii de lei din fonduri europene pentru un sondaj (Document)

Data: 06 December 2018, 17:38 | autor: L.J. | 0 comentarii | 157 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii va plati sute de mii de lei din fonduri europene pentru un sondaj (vezi facsimil).


CSM a anuntat joi, 6 decembrie 2018, ca a atribuit un contract privind „achizitia de servicii de efectuare a unui sondaj privind perceptia publica, a justitiabililor si a profesionistilor din domeniul juridic asupra sistemului judiciar/actului de justitie, analiza cauzelor nivelului de perceptie pe cele trei paliere, precum si analiza principalelor surse de informare/canale de comunicare care genereaza perceptia”.

Contractul a fost atribuit prin procedura simplificata. Serviciile privind realizarea sondajului de opinie sunt necesare in cadrul proiectului "Transparenta, accesibilitate si educatie juridica prin imbunatatirea comunicarii publice la nivelul sistemului judiciar" (TAEJ), finantat prin programul Operational Capacitate Administrativa (POCA) Cod CPV - 79320000-3 - Servicii de sondaje de opinie.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.