CSM: Concurs de promovare in functii de executie a judecatorilor si procurorilor

Data: 08 August 2018, 14:21 | autor: L.J. | 0 comentarii | 514 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat calendarul pentru concursul de promovare in functii de executie a judecatorilor si procurorilor, organizat in perioada iulie-octombrie 2018. Potrivit calendarului, proba scrisa va fi sustinuta de candidati in data de 16 septembrie 2018, rezultatele definitive urmand sa fie afisate in data de 1 octombrie 2018.


Concursul de promovare in functii de executie a judecatorilor si procurorilor, a fost aprobat prin Hotararea CSM nr. 782 din 4 iulie 2018, la acea data fiind stabilit si numarul de locuri disponibile. Astfel, organizarea concursului de promovare pe loc a judecatorilor se va face pentru un numar de 100 de posturi pentru gradul de tribunal si pentru un numar de 50 de posturi pentru gradul de curte de apel, in timp ce pentru procurori au fost scoase la concurs un numar de 300 de locuri, sub rezerva suplimentarii bugetului Ministerului Public.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.