CSM: cazul procurorilor Laura Kovesi, Marius Iacob si Elena Radescu

Data: 12 September 2018, 15:42 | autor: L.J. | 0 comentarii | 614 afisari

UPDATE 18:19

Sectia pentru procurori in materie disciplinara din CSM a amanat pentru data de 3 octombrie 2018 spetele vizandu-i pe procurorii Laura Kovesi, Marius Iacob si Elena Radescu. Sedinta privindu-i pe Kovesi si Iacob va avea loc de la ora 10, in timp ce dezbaterea cazului Radescu va incepe la ora 12.

------------

Sectia pentru procurori in materie disciplinara din Consiliul Superior al Magistraturii are pe ordinea de zi de miercuri, 12 septembrie 2018, cazurile procurorilor Laura Codruta Kovesi (foto) si Marius Constantin Iacob (fosta sefa a DNA, respectiv actualul adjunct al DNA), precum si Elena Radescu de la PICCJ (fost inspector judiciar in Directia de inspectie judiciara pentru procurori din cadrul IJ).


Sedinta din dosarul 1/P/2018 al procurorilor Kovesi si Iacob a inceput la ora 10, iar cea din dosarul 3/P/2018 vizand-o pe Radescu a inceput la ora 13.

Laura Kovesi este acuzata de incalcarea art. 99, lit. a), c) si m), teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata si modificata, in timp ce Marius Iacob a fost trimis in judecata disciplinara pentru incalcarea literei i), teza I din acelasi articol de lege.

In cazul Elenei Radescu, Inspectia Judiciara a retinut incalcarea art. 99, lit. a) si m), teza a II-a din legea amintita.

Prevederile legislative invocate:


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.