CSM. Calendarul numirilor in functii de conducere la Sectia a II-a a DNA

Data: 14 October 2016, 09:32 | autor: A.P. | 0 comentarii | 906 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii, joi 13 octombrie 2016, un comunicat de presa privind calendarul pentru examinarea propunerilor ministrului justitiei de avizare a numirii procurorilor Marius Bogdan Bulancea (foto stanga) si Silviu Paul Dumitriu in functiile de procuror sef, respectiv procuror sef adjunct ai Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul DNA.


Comunicatul CSM:

In sedinta de azi, 13 octombrie 2016, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit calendarul pentru examinarea propunerilor ministrului justitiei de avizare a numirii domnilor Marius Bogdan Bulancea si Silviu Paul Dumitriu in functiile de procuror sef, respectiv procuror sef adjunct ai Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

Procedura avizarii se desfasoara conform dispozitiilor art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, art. 211 din Regulamentul privind transferul si detasarea judecatorilor si procurorilor, delegarea judecatorilor, numirea judecatorilor si procurorilor in alte functii de conducere, precum si numirea judecatorilor in functia de procuror si a procurorilor in functia de judecator, aprobat prin H.C.S.M. nr. 193/2006 si art. 40 lit. h) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, respectiv a Hotararilor nr. 161/2011 si nr. 105/2013 ale Sectiei pentru procurori prin care au fost stabilite criteriile, subcriteriile si indicatorii privind standardele de evaluare a interviului si a lucrarilor candidatilor pentru numirea in functii de conducere.

Sectia pentru procurori a hotarat ca activitatile prevazute in procedura de avizare a propunerii ministrului justitiei sa se desfasoare conform urmatorului calendar:

14.10.2016 – punerea in dezbatere publica a proiectelor de management si efectuarea verificarilor asupra candidaturilor;

07.11.2016 – analizarea rezultatului demersului anterior si intervievarea candidatilor;

08.11.2016 – transmiterea avizelor catre Ministerul Justitiei”.

foto: mpublic.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.