CSM anunta calendarul sesiunilor de transferuri la nivel de judecatorii, tribunale si curti de apel

Data: 17 February 2017, 15:39 | autor: L.J. | 0 comentarii | 604 afisari

 

Sectia pentru judecatori a CSM a publicat vineri, 17 februarie 2017, un anunt cu privire la organizarea unor sesiuni de transferuri la nivel de judecatorii, tribunale si curti de apel, in luna martie 2017. Plenul CSM a mai decis, conform anuntului, ca prima sesiune de numire a judecatorilor in functia de procuror si a procurorilor in functia de judecator va avea loc in luna martie 2017, urmand ca stabilirea in concret a lunii in care se va organiza cea de a doua sesiune sa se faca dupa ce se vor cunoaste perioadele exacte de desfasurare a concursurilor preconizate pentru a doua parte a anului 2017.


 

In scopul informarii judecatorilor si procurorilor care intentioneaza sa formuleze cereri de transfer, respectiv cereri de numire in functia de judecator, lista posturilor de judecator vacante si a celor ce urmeaza a se vacanta va fi publicata pe site-ul CSM, la sectiunea Magistrati — Judecatori — Locuri vacate.

In conformitate cu prevederile art. 2 alin. 21 din Regulamentul privind transferul si detasarea judecatorilor si procurorilor, delegarea judecatorilor, numirea judecatorilor si procurorilor in alte functii de conducere, precum si numirea judecatorilor in functia de procuror si a procurorilor in functia de judecator, cererile de transfer se depun la CSM cel mai tarziu in termen de 5 zile de la data publicarii listei posturilor vacante si ce urmeaza a se vacanta, respectiv pana la data de 07.03.2017, inclusiv, cu luarea in considerare a prevederilor art. 2 alin. 1 din Regulament.

In conformitate cu prevederile art. 22 alin 2 din Regulament, cererea de numire a judecatorilor in functia de procuror si a procurorilor in functia de judecator se depun la CSM cel mai tarziu in termen de 5 zile de la data publicarii listei posturilor vacante din luna stabilita, respectiv pana la data de 07.03.2017.

De asemenea, in acord cu solutia Sectiei de judecatori din data de 14.02.2017, judecatorii care intentioneaza sa formuleze cereri de transfer la instante unde nu exista posturi vacante pot formula cereri in termenul prevazut de art. 2 alin. 2 din Regulament, respectiv pana la data de 07.03.2017, inclusiv, urmand ca cererile sa fie analizate in aceeasi luna, in rapot de posturile vacante ramase si de cele ce se vor vacanta ca efect al admiterii unor cereri de transfer.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.