CSM, anunt despre Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Data: 20 September 2019, 12:03 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2602 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a luat in discutie in sedinta din 17 septembrie 2019 mai multe chestiuni, una dintre acestea vizand Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie condusa de procurorul adjunct Nicolae Marin (foto).


Plenul CSM a luat act de continutul Raportului privind consultarea organizatiilor societatii civile cu privire la propunerile si sugestiile acestora privind demersurile necesare la nivelul Consiliului pentru imbunatatirea activitatii institutiilor judiciare ca serviciu public aflat in slujba societatii, pentru trimestrul I 2019.

In cadrul aceleiasi sedinte, CSM a luat act de continutul Raportului trimestrial de analiza si sinteza a propunerilor societatii civile pentru trimestrul II al anului 2019.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a mai luat act de continutul Raportului de activitate al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie pe anul 2018 si a aprobat Ghidul de comunicare cu mass-media, cu observatiile formulate sedinta Comisiei nr. 1 comuna din data de 16.09.2019.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.