CSM: Anunt despre procurorul DNA Jean Uncheselu

Data: 12 June 2018, 16:42 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1169 afisari

Sectia pentru procurori din CSM a luat act in sedinta din 12 iunie 2018 de renuntarea procurorului Jean Uncheselu la cererea de incetare a activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. Procurorul Uncheselu solicitase anterior sa paraseasca DNA si sa-si continue activitatea la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj sau Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova.


Tot in sedinta din 12 iunie, Sectia pentru procurori a respins cererea de amanare a analizarii solicitarii de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie – Biroul Teritorial Baia Mare - a procurorului sef Ioan Ulici, si a hotarat incetarea activitatii acestuia la parchetul anticoruptie incepand cu data de 01.09.2018 si revenirea la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures (unitate de parchet de la care provine), incepand cu data de 01.09.2018.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.