CSM admite cererea unui procuror de incetare a activitatii la DNA

Data: 05 July 2017, 18:20 | autor: L.J. | 0 comentarii | 277 afisari

 

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii miercuri, 5 iulie 2017, ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori a CSM. Astfel, CSM a admis cererea procurorului Amaryl Sabau de incetare a activitatii la DNA revenirea acesteia la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti (unitate de parchet de la care provine).


Ordinea de zi solutionata (pct. 2)

Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 14897/2017 privind cererea formulata de catre doamna procuror SABAU AMARYL, de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie si continuare a activitatii la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti sau Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Solutie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea activitatii la Directia Nationala Anticoruptie a doamnei procuror SABAU AMARYL, incepand cu data de 01.08.2017 si revenirea acesteia la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti (unitate de parchet de la care provine), incepand cu aceeasi data.

>> Ordinea de zi solutionata Sectiei pentru procurori a CSM de miercuri, 5 iulie 2017

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.