CSM a precizat ca nu isi poate exprima opinia pe propunerile privind legile justitiei deoarece nu a primit comunicarea de la Ministerul Justitiei

Data: 23 August 2017, 18:11 | autor: L.J. | 0 comentarii | 640 afisari

 

Consiliul Superior al Magistraturii, condus de Mariana Ghena (foto) a dat publicitatii miercuri, 23 august 2017, un comunicat de presa privind propunerile de modificare a legilor justitiei.


Iata comunicatul CSM:

"Consiliul Superior al Magistraturii, urmare a solicitarilor repetate ale colegilor judecatori si procurori, aduce la cunostinta publica faptul ca, pana in prezent, nu a primit propunerile privind modificarea legilor justitiei formulate de Ministerul Justitiei.

Consiliul Superior al Magistraturii isi va exprima pozitia motivata si punctuala asupra propunerilor legislative in momentul in care acestea ii vor fi comunicate in conditiile legii, cu consultarea sistemului judiciar".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.