CSM a motivat avizul negativ privind cererea de revocare a Procurorului General Augustin Lazar: Este nelegala (Documentul)

Data: 22 November 2018, 11:05 | autor: L.J. | 0 comentarii | 306 afisari

Sectia pentru procurori a CSM a motivat avizul negativ pe care l-a dat in cazul cererii ministrului Justitiei privind revocarea Procurorului General Augustin Lazar (foto). Sectia arata ca evaluarea facuta de Tudorel Toader este nelegala.


Potrivit CSM, solicitarea formulata de ministrul Justitiei nu respecta conditiile de legalitate, motiv pentru care procurorii au apreciat ca nu se mai impune ca cererea de revocarea sa fie analizata sub aspectul temeiniciei si a motivelor invocate in raportul lui Tudorel Toader. In motivare se aminteste si faptul ca ministrului Justitiei  i s-a amintit de recomandarea din raportul MCV in care se cerea suspendarea imediata a procedurilor in curs de numire si revocare a procurorilor de rang inalt, insa acesta a precizat ca intelege sa continue procedura.

 


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.