CSM a mentinut-o in functie pe procuroarea care a tarat-o pe jos pe Sorina

Data: 26 iulie 2020, 10:05 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1557 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a mentinut-o in functie pe procuroarea Maria Antoaneta Piturca (foto), de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, cea care in vara anului 2019 a tarat-o pe jos pe fetita Sorina Lucan (devenita Sacarin prin adoptie).


 

De altfel, amintim ca Piturca s-a ales cu dosar disciplinar pentru controversatul comportament de la Baia de Arama, cand s-a dus s-o ia pe Sorina de la familia de asistenti maternali, ca sa le-o dea sotilor Gabriel si Ramona Sacarin.

Joi, 23 iulie 2020, Plenul CSM a reinvestit-o pe Maria Piturca in calitatea de membru supleant al comisiei de evaluare a procuorilor constituite la nivelul PCA Craiova. A fost cvasi-unanimitate pentru Piturca: 15 voturi „da”, un vot „nu” si un vot anulat.

sursa foto: Mediafax

Comentarii

# Michelle date 27 iulie 2020 03:50 +2

ASA CEVA ESTE INADMISIBIL. INSEAMNA CA TOTI SUNT LA FEL DE NENOROCITI. SI NUMAI BATA SI TOPORUL MAI FACE RO. ANULUI DE RAND DREPTATE IN TARA ASTA... MAI MARE SCARBA SI GREATA. NISTE TICALOSI. LE VA VENI RÂNDUL LA FIECARE.... NU VA SCAPA NICI UNUL.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.