CSM a dispus sanctionarea cu avertisment a unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia (ordinea de zi solutionata)

Data: 05 July 2017, 18:30 | autor: L.J. | 0 comentarii | 221 afisari

 

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii miercuri, 5 iulie 2017, ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori in materie disciplinara. Astfel, CSM a dispus sanctiunea disciplinara constand in avertisment a procurorului Muntean Dragos, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art.99 lit.a) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.


Iata minuta CSM:

Admite actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva domnului Muntean Dragos, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia.

in baza art.100 lit.a) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, aplica domnului Muntean Dragos, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia, sanctiunea disciplinara constand in avertisment, pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art.99 lit.a) din acelasi act normativ.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile, de la comunicare, la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

>> Ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori in materie disciplinara

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.