CSM a decis suspendarea din functie a prim-procurorului Raluca Stancescu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani

Data: 01 August 2017, 16:13 | autor: L.J. | 0 comentarii | 321 afisari

 

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii luni, 31 iulie 2017, ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori a CSM. Astfel, potrivit pct. 3 al ordinii de zi solutionate, CSM a decis suspendarea din functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani a Ralucai Stancescu (foto), arestata preventiv pentru fapte de coruptie din 21 iulie 2017.


Iata minuta deciziei Sectiei pentru procurori a CSM din 31 iulie 2017:

"Sectia pentru procurori a hotarat suspendarea din functia de procuror si din functia de conducere a doamnei STANCESCU RALUCA, prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, in temeiul art. 62 alin. 1 lit. a1) din Legea nr. 303/2004, incepand cu data de 21.07.2017, ca urmare a luarii fata de aceasta, prin incheierea nr. 1/21.07.2017 dispusa de Curtea de Apel Suceva – Sectia penala si pentru cauze cu minori, a masurii arestarii preventive".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.