CSM a decis prelungirea delegarii judecatorului Lavinia Curelea in functia de presedinte al Sectiei I civila a ICCJ

Data: 13 March 2017, 17:32 | autor: L.J. | 0 comentarii | 636 afisari

 

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat luni, 13 martie 2017, prelungirea delegarii in funciat de presedinte al Sectiei I civila a inaltei Curti de Casatie şi Justitie a doamnei judecator Lavinia Curelea.


Iata ordinea de zi solutionata din 13 martie 2017 - Sectia pentru judecatori a CSM:

1. Prelungirea delegarii in functia de preşedinte al Sectiei I civila a inaltei Curti de Casatie şi Justitie a doamnei judecator LAVINIA CURELEA, incepand cu data de 19.03.2017, pana la ocuparea postului in conditiile art. 53 din Legea nr. 303/2004, dar nu mai mult de 6 luni.

2. Prelungirea delegarii in functia de preşedinte al Sectiei penale a Tribunalului Covasna a doamnei judecator ZAH RAMONA IOANA, incepand cu data de 18.03.2017, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Ordinea de zi solutionata

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.