CSM a decis: Judecatoarea Cristina Rotaru de la ICCJ este noul director al INM

Data: 28 February 2017, 16:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 732 afisari

 

Judecatoarea Cristina Rotaru (foto) de la Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie este noul director al Institutului National al Magistraturii. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a nominalizat directorul INM in urma sedintei de marti, 28 februarie 2017, in urma interviurilor sustinute de fostul judecator CSM, Nicolae Horatius Dumbrava si judecatoarea suprema Cristina Rotaru, cei doi candidati ramasi in concurs, dupa retragerea vicepresedintelui CAB, judecatoarea Elisabeta Rosu.


Potrivit “Notei Directiei resurse umane si organizare nr. 6/20219/2016 privind numirea in functia de director al Institutului National al Magistraturii”, care figureaza la punctul 8 al sedintei Plenului CSM de marti, 28 februarie 2017, postul de director al INM a fost vacantat ca urmare a detasarii doamnei judecator dr. Octavia Spineanu Matei la Tribunalul Uniunii Europene, pentru o perioada de 3 ani, începând cu data de 20 septembrie 2016. Urmare a vacantarii functiei de director al INM, la data de 20 septembrie 2016, serviciul de resort din cadrul DRUO a întocmit un referat înregistrat sub numarul 1/20219/20.09.2016, având ca obiect declansarea procedurii de ocupare a functiei.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru ocuparea functiilor de conducere vacante, prevazut de art. 12 din Regulament, respectiv de 30 zile de la data publicarii anuntului, s-a implinit la data de 21 octombrie 2016.

In acest termen si-au depus candidaturile judecatorii Elisabeta Rosu, Nicolae Horatius Dumbrava si Cristina Rotaru, insa vicepresedintele CAB, Elisabeta Rosu, s-a retras ulterior din concurs.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.