CSM a anuntat rezultatul procedurii de selectie a 4 experti specializați în domeniul managementului judiciar

Data: 06 July 2017, 18:01 | autor: L.J. | 0 comentarii | 435 afisari

 

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii joi, 6 iulie 2017, rezultatul procedurii de selectie a 4 experti specializați în domeniul managementului judiciar in cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman, Proiectul „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale în domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor legi”.


Iata anuntul CSM:

La data de 15 iunie 2017 a fost declansata, cu respectarea formelor de publicitate (publicare pe site-urile CSM si INM), procedura de selectie a 4 experti specializați în domeniul managementului judiciar, termenul limita pentru depunerea candidaturilor fiind 30 iunie 2017.

In urma publicarii anuntului, a fost înregistrata o singura candidatura, respectiv a doamnei Cristina GRADINARIU, presedinte, Judecatoria Constanta.

Comisia de evaluare s-a reunit la data de 6 iulie 2017 si a verificat, pe baza documentelor depuse de candidat, îndeplinirea criteriilor de selectie indicate în anunt si în caietul de sarcini.

In urma evaluarii, comisia a admis candidatura si a decis selectarea în calitate de expert specializat în domeniul managementului judiciar a doamnei judecator Cristina GRADINARIU.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.