CSM a admis solicitarea sefei DNA, Laura Kovesi, de revocare a procurorilor DNA Doru Tulus si Mihaela Iorga-Moraru

Data: 05 July 2017, 17:24 | autor: | 0 comentarii | 264 afisari


Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii marti, 4 iulie, un comunicat de presa privind solutia adoptata de Sectia pentru procurori a CSM asupra solicitarii de avizare a revocarii din functia de procuror DNA a procurorilor Doru Florin Tulus (foto 1) si Mihaiela Iorga Moraru (foto 2).


Iata comunicatul CSM:

”In sedinta din data de 4 iulie 2017, Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a admis solicitarea procurorului-sef al DNA privind avizarea revocarii domnului procuror Tulus Doru Florin si a doamnei procuror Iorga Moraru Mihaiela din functia de procuror la Directia Nationala Anticoruptie”.

>> Ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori a CSM de miercuri, 5 iulie 2017 (pct. 1):

1.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea activitatii la Directia Nationala Anticoruptie – nivel central, a domnului procuror DORU FLORIN TULUS, incepand cu data de 05.07.2017, ca urmare a revocarii sale din functia de procuror la Directia Nationala Anticoruptie si revenirea acestuia la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (unitate de parchet de la care provine), incepand cu aceeasi data.

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea activitatii la Directia Nationala Anticoruptie – nivel central, a doamnei procuror MORARU IORGA MIHAIELA, incepand cu data de 05.07.2017, ca urmare a revocarii sale din functia de procuror la Directia Nationala Anticoruptie si revenirea acesteia la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau (unitate de parchet de la care provine), incepand cu aceeasi data. 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.