Crin Bologa ar putea pierde patru procurori DNA

Data: 29 mai 2020, 14:27 | autor: L.J. | 2 comentarii | 1025 afisari

Directia Nationala Anticoruptie condusa de Crin – Nicu Bologa (foto) ar putea sa piarda patru procurori.Este vorba despre Florin George Dumitrescu din cadrul DNA central, care si-a manifestat intentia de a parasi parchetul anticoruptie.

Astfel, acesta a cerut Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii sa-i aprobe transferul la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti. Solicitarea va fi analizata in sedinta din 2 iunie 2020.

Procurorul Florin George Dumitrescu nu este la prima incercare de acest fel. In 2018 a solicitat transferul tot la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, dar a fost refuzat de CSM.

Florin George Dumitrescu nu este insa singurul procuror care vrea sa plece din DNA.

Si procuroarea Patricia Octavia Oros de la DNA Oradea cere sa fie transferata la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Cluj, iar Gianina Oreviceanu de la DNA Targu – Mures solicita transferul tot la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Cluj.

La Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara vrea sa fie transferat si procurorul Adrian Nicolae Golban de la DNA Timisoara.

 

Comentarii

# Carcotas date 31 mai 2020 20:57 0

Totla salarii grase si munca puțina.

# Moș Teacă magistratu date 29 mai 2020 21:49 +1

Dubioase rau de tot parchetele si instantele militare și criteriile de ocupare a posturilor. Unul dintre doritori are mult peste 100 de kg si nici in vis nu ar putea trece de proba sportiva. De aceea ma întreb care sunt criteriile reale dupa care sunt transferati și ce activitati desfasoara cu adevarat cei care ocupa posturile acolo, că pe portalul instanțelor militare bate vântul... Cine are curiozitatea sa compare volumul de activitate al acestor instante , cu volumul de activitate al TB și CAB o sa ramana șocat...

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.