Coronavirus: Decizia CCR

Data: 26 March 2020, 12:13 | autor: L.J. | 0 comentarii | 384 afisari

Curtea Constitutionala a Romaniei condusa de Valer Dorneanu (foto) a anuntat preschimbarea termenelor de judecata. Decizia a fost luata in scopul limitarii raspandirii infectiilor respiratorii cauzate de coronavirus.


Iata comunicatul CCR:

“In scopul limitarii raspandirii infectiilor respiratorii cauzate de Coronavirusul SARS-CoV-2si pentru buna desfasurare a activitatii Curtii Constitutionale, Plenul Curtii Constitutionale a hotarat PRESCHIMBAREA TERMENELOR DE JUDECATA, dupa cum urmeaza:-

Termenul dosarelor inscrise pentru data de 7 aprilie 2020a fost preschimbat pentru data de 7 mai 2020;

-Termenul dosarelor inscrise pentru data de14 aprilie 2020 a fost preschimbat pentru data de 14 mai 2020.

Procedura de citare va fi indeplinita prin afisare pesite-ul www.ccr.ro,meniul Sedinte de judecata, sectiunea Citatii-https://www.ccr.ro/citatii/Accesul partilor la dosarul electronic este asigurat pe baza parolei inscrise pe citatia initial primita”. 

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.