Continua revolta contra supraimpozitarii pensiilor de magistrati

Data: 25 September 2019, 15:48 | autor: L.J. | 0 comentarii | 500 afisari

Continua revolta impotriva proiectului de lege initiat de catre ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, vizand supraimpozitarea pensiilor pentru judecatori si procurori.


Dupa ce vineri a luat atitudine Asociatia Nationala a Magistratilor Pensionari (click aici pentru a citi), luni, 23 septembrie 2019, a iesit la rampa fostul judecator Marin Voicu (foto), presedintele Asociatiei Themis-Casatia. ONG-ul reprezinta interesele judecatorilor si magistratilor-asistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care au iesit la pensie.

Opinand ca impozitarea diferentiata a pensiilor magistratilor, pe care o propune proiectul lui Orlando Teodorovici, reprezinta pur si simplu o „confiscare a pensiilor” destinate judecatorilor si procurorilor, Marin Voicu invoca

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.