CONTESTATIE ACT ADMINISTRATIV FISCAL – Sentinta Tribunalului Bucuresti din 11.04.2017: “Atat timp cat ordinele in cauza nu fac referire la contribuabil si nu stabilesc nici o obligatie in sarcina acestuia, nu au nici o relevanta in cauza... Admite actiunea formulata de reclamanta. Dispune sa se restituie reclamantei intreaga suma solicitata”

Data: 19 June 2018, 12:06 | autor: L.J. | 0 comentarii | 453 afisari

Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-A Contencios Administrativ si Fiscal a admis la 11.04.2017 cererea reclamantei, care a formulat contestatie impotriva actelor administrativ fiscale emise de serviciul Inspectie Fiscala, Serviciul Economic din cadrul Consiliului Local …… - …- Directiei de Impozite si Taxe Locale …. solicitand instantei ca, prin hotararea ce o va pronunta, sa dispuna:
Anularea in tot a Decizia nr. … din …. de solutionare a plangerii prealabile, anularea in parte a Deciziei de restituire nr. …. si a Notei de restituire nr. …., in sensul admiterii integrale a cererii de restituire nr. ….. formulata de reclamanta respectiv pentru suma de … de lei,
obligarea paratei sa efectueze toate demersurile necesare in vederea restituirii integrale a sumei de …. de lei, cu cheltuieli de judecata.

Minuta Tribunalului Bucuresti:

Admite actiunea formulata de reclamanta in contradictoriu cu paratul …..
Dispune anularea deciziei de solutionare a contestatiei nr. …., ca nelegala si netemeinica.
Dispune anularea partiala a Deciziei de restituire nr. …. si a notei de restituire nr. ….. in sensul ca se restituie reclamantei intreaga suma solicitata , respectiv …. lei .
Obliga parata la plata cheltuielilor de judecata catre reclamanta in valoare de …. lei taxa tb.
Cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare.
Calea de atac se depune la sediul Tribunalului Bucuresti
”.

Extras din sentinta:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.