Consultare publica pentru modificarea Regulamentului sectiei speciale din PICCJ

Data: 06 November 2018, 11:39 | autor: L.J. | 0 comentarii | 326 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a declansat marti, 6 noiembrie 2018, consultarea publica privind Proiectul de Hotarare pentru modificarea si completarea Regulamentului privind numirea, continuarea activitatii si revocarea procurorilor cu functii de executie din Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, condusa de procuroarea Florena-Esther Sterschi (foto).


Regulamentul a fost aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 911/2018.

In baza prevederilor art. 7 alin. (13) din Legea 52/2003 privind Transparenta decizionala, CSM va aplica procedura de urgenta, justificata de calendarul strans de realizarea a procedurilor si interesul public de operationalizare completa a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, ca urmare a modificarilor aduse legislatiei primare prin OUG nr 90/2018.

Calendarul procedurii de transparenta:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.