Constatare nulitate rechizitoriu. Returnare dosar la DNA (Minuta)

Data: 19 June 2018, 12:37 | autor: L.J. | 0 comentarii | 847 afisari

Inalta Curte de Casatie si Justitie, in faza de camera preliminara, a constatat, luni seara 18 iunie 2018, neregularitatea rechizitoriului din dosarul in care procuroarea DNA Mihaiela Iorga Moraru (foto) a fost trimisa in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata.


Judecatorul de camera preliminara a constatat nulitatea probelor administrate in cursul urmaririi penale si a actelor de urmarire penala efectuate in dosarul mentionat, precum si a actelor procesuale si procedurale subsecvente. Astfel, s-a dispus excluderea tuturor probelor administrate in cursul urmaririi penale, inclusiv declaratia de martor a inculpatei Moraru Iorga Mihaiela.

Decizia poate fi atacata cu contestatie in trei zile de la comunicare.

Minuta Inaltei Curti de Casatie si Justitie:

Admite, in parte, cererile si exceptiile de camera preliminara formulate de inculpata Moraru Iorga Mihaiela si, in consecinta: Constata nulitatea rechizitoriului din 05.02.2018 emis in dosarul nr. 157/P/2017 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, Serviciul Teritorial Ploiesti, nulitatea probelor administrate in cursul urmaririi penale si a actelor de urmarire penala efectuate in dosarul mentionat, precum si a actelor procesuale si procedurale subsecvente.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.