Consiliul UNBR a decis adoptarea Statutului Casei de Asigurari a Avocatilor

Data: 02 March 2017, 19:40 | autor: L.J. | 0 comentarii | 666 afisari

 

Miercuri, 1 martie 2017, Baroul Dolj a dat publicitatii Hotararea Consiliului UNBR nr. 209 din 18 februarie 2017 privind adoptarea Statutului Casei de Asigurari a Avocatilor, respectv Regulamentul creantelor contributive si Regulamentul privind organizarea si functionarea comisiilor de cenzori aflate in structura CAA.


Iata deciziile adoptate in Consiliul UNBR:

Consiliul U.N.B.R., intrunit la 18 februarie 2017, conform calendarului activitatilor organelor de conducere colectiva ale profesiei la nivel national, aprobat prin Hotararea Consiliului UNBR nr. 174/16.12.2016, constituit in conformitate cu dispozitiile art. 65 alin. (5) si (6) din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,

HOTARASTE:

Art. 1.

In completarea Statutului Casei de Asigurari a Avocatilor se adopta Regulamentul de pensii, Regulamentul privind alte drepturi de asigurari sociale, Regulamentul creantelor contributive si Regulamentul privind organizarea si functionarea comisiilor de cenzori aflate in structura CAA,cuprinse in Anexele 1-4, parte integranta din prezenta Hotarare.

Art. 2.

(1) Prezenta hotarare intra in vigoare la 31 martie 2017 si va fi supusa ratificarii CongresuluiAvocatilor.

(2) Prezenta Hotarare impreuna cu Anexele se afiseaza pe pagina web a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (www.unbr.ro) si se comunica, prin e-mail, Casei de Asigurari a Avocatilor si barourilor, care vor asigura comunicarea hotararii catre filialele Casei de Asigurari a Avocatilor si catre avocati.

Hotararea Consiliului UNBR

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.