Consiliul de Mediere a publicat harta structurilor teritoriale ale Corpului Profesional al Mediatorilor

Data: 10 July 2017, 15:54 | autor: L.J. | 0 comentarii | 244 afisari

 

Consiliul de Mediere, condus de Bogdan Mitroi (foto), a dat publicitatii luni, 10 iulie 2017, un comunicat de presa privind reprezentarea si structurile teritoriale ale Corpului Profesional al Mediatorilor.


Iata comunicatul Consiliului de Mediere:

Corpul profesional al mediatorilor este organizat in baza Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, republicata, a statutului profesiei si a hotararilor Consiliului de Mediere.

Incepand cu anul 2015, in baza adoptarii statutului profesiei, Corpul profesional al Mediatorilor isi desfasoara activitatea atat la nivel judetean, cat si la nivel national, la nivelul judetelor fiind reprezentat de catre reprezentantii CPMJ, presedintele si cei doi vicepresedinti, alesi pe o perioada de 4 ani. La nivel national, reprezentarea se realizeaza prin Consiliul de Mediere, compus din 9 membri titulari si 3 supleanti, alesi pentru o perioada de 4 ani. Dintre membrii titulari, se alege un presedinte, un vicepresedinte, precum si o Comisie Permanenta.

Relatia cu instantele de judecata se realizeaza prin Comisia privind relatia cu sistemul judiciar comupsa din cei 15 reprezentanti de pe langa Curtile de Apel, alesi pentru o perioada de 4 ani.

Pentru vizualizarea persoanelor care ocupa functiile de presedinte si vicepresedinte ai CPMJ, precum si functia de reprezentant de pe langa Curtea de Apel, va invitam sa accesati linkul de mai jos.

http://www.cmediere.ro/corpul-profesional-al-mediatorilor/

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.