Conducerea unei instante si-a retras acordul

Data: 07 February 2020, 12:11 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1436 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii condusa dE Nicoleta Tint (foto) a luat in discutie in sedinta din 6 februarie 2020 situatia privind conducerea Judecatoriei Onesti.


Este vorba despre presedintele si vicepresedintele acestei instante, care si-au retras acordul privind delegarea in functii de conducere. Astfel, CSM a decis:

-Incetarea delegarii in functia de presedinte al Judecatoriei Onesti a doamnei judecator CRACIUN ANCA, incepand cu data de 06.02.2020, ca urmare a retragerii acordului doamnei judecator;

-Incetarea delegarii in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Onesti a domnului judecator ADAM DANIEL EUGEN, incepand cu data de 06.02.2020, ca urmare a retragerii acordului domnului judecator”. 

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.