Conducerea CSM, mutare de ultima ora dupa taierea pensiilor

Data: 29 January 2020, 17:15 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1480 afisari

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii a anuntat miercuri, 29 ianuarie 2020, o mutare de ultima ora dupa votul din Parlament privind taierea pensiilor de serviciu ale judecatorilor si procurorilor (click aici pentru a citi).


Mai precis, judecatoarea Nicoleta Tint (foto stanga) si procuroarea Tatiana Toader (foto dreapta) – presedinta, respectiv vicepresedinta CSM – vor discuta joi, 30 ianuarie 2020, cu presedintele Klaus Iohannis situatia creata dupa votul sus-mentionat.

Comunicatul CSM:

Consiliul Superior al Magistraturii aduce la cunostinta opiniei publice ca, in data de 30 ianuarie 2020, va avea loc o intalnire intre presedintele CSM, vicepresedintele CSM si Presedintele Romaniei, avand ca subiect de discutie tema eliminarii pensiei de serviciu a magistratilor, ca urmare a votului exprimat in Parlamentul Romaniei in data de 28 Ianuarie 2020”.

Din informatiile noastre, ideea de a merge la Cotroceni a fost a sefei CSM Nicoleta Tint. De altfel, chiar si Administratia Prezidentiala mentioneaza ca initiativa i-a apartinut conducerii CSM:

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 30 ianuarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, doamna Nicoleta Margareta Tint, si cu vicepresedintele CSM, doamna Tatiana Toader. Intalnirea are loc la solicitarea conducerii CSM.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.