Concurs la DNA. Lista posturilor vacante

Data: 07 November 2018, 14:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 320 afisari

Directia Nationala Anticoruptie a declansat procedura privind ocuparea mai multor posturi vacante de procuror sef serviciu si procuror sef birou. Este vorba despre cinci posturi la DNA-Structura centrala si un post la Serviciul Teritorial Iasi.


“Potrivit dispozitiilor art. 55 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, numirea in functiile de procuror sef serviciu si procuror sef birou in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, se face pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data, de catre Consiliul Superior al Magistraturii, la propunerea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Directia Nationala Anticoruptie declanseaza procedura in vederea ocuparii urmatoarelor posturi vacante de procuror sef serviciu/birou:

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.