Cererile judecatoarei Camelia Bogdan, respinse de ICCJ (Minuta)

Data: 26 June 2018, 16:27 | autor: L.J. | 0 comentarii | 387 afisari

Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat asupra cererii de revizuire pe care judecatoarea Camelia Bogdan a formulat-o in legatura cu decizia instantei supreme de a o sanctiona disciplinar prin mutarea timp de sase luni de la Curtea de Apel Bucuresti la Curtea de Apel Targu Mures.


De asemenea, Inalta Curte a pronuntat solutia si in ceea ce priveste cererea judecatoarei Camelia Bogdan de sesizare a Curtii Constitutionale a Romaniei cu exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 49 alin. 7 din Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii.

Astfel, instanta suprema a respins, luni 25 iunie 2018, ca inadmisibila cererea de revizuire a judecatoarei Camelia Bogdan impotriva Hotararii Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din Consiliul Superior al Magistraturii de excludere din magistratura, irevocabila prin Decizia Completului de 5 judecatori al ICCJ care a decis schimbarea sanctiunii de excludere din magistratura in mutarea de la Curtea de Apel Bucuresti la Curtea de Apel Targu Mures pentru o perioada de sase luni.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.