Cereri cu caracter politic in CSM

Data: 25 June 2019, 16:42 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1096 afisari

Reprezentantii societatii civile in CSM Victor Alistar (foto) si Romeo Chelariu acuza ca cererea a sapte membri ai Consiliului de a se renunta la luarea in discutie a punctelor aflate pe ordinea de zi din 24 iunie 2019 privind Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) are un pronuntat caracter politic.


Cei sapte au boicotat sedinta Plenului CSM, motiv pentru care aceasta nu a mai avut loc, din lipsa de cvorum. Unul din punctele aflate pe ordinea de zi din 24 iunie era validarea procuroarei Adina Floarea la conducerea SIIJ.

Victor Alistar si Romeo Chelariu arata ca este inadmisibil ca in desfasurarea activitatii Plenului CSM sa se recurga la orice forme de conditionare intre membrii Consiliului, indiferent de forma si de incadrarea acesteia:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.