Cererea judecatoarei implicate intr-un proces legat de casa lui Iohannis

Data: 04 februarie 2020, 13:09 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1979 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a primit o cerere din partea unei judecatoare care a solutionat un proces legat de casa pierduta de catre presedintele Klaus Iohannis (foto dreapta) in 2015, din cauza ca sotii Iohannis o dobandisera cu acte false.


Este vorba despre judecatoarea Elena Dumbravean de la Sectia I civila a Tribunalului Sibiu, cea care, in 12 octombrie 2016, impreuna cu judecatoarea Daniela Sorina Craciun, a admis cererea de revizuire a unei sentinte pronuntate de Judecatoria Sibiu in 1999, prin care mai multe familii fusesera evacuate din casa obtinuta cu acte false de catre Klaus si Carmen Iohannis (foto stanga).

Acum, Elena Dumbravean cere din partea CSM numirea in functia de presedinte al Sectiei I civile de la Tribunalul Sibiu. Sectia pentru judecatori ii va analiza cazul in sedinta de joi, 6 februarie 2020.

Tot atunci, va fi discutata solicitarea judecatoarei Catalina Cruceru, de la Judecatoria Sectorului 2, de numire in functia de presedinte al Sectiei penale de la aceeasi instanta. Amintim ca ea a fost cea care, in 26 iunie 2019, a desfiintat o ordonanta de clasare emisa de catre un procuror care si-a declarat admiratia pentru fosta sefa DNA Laura Kovesi (click aici pentru a citi).

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.