Cererea fostului sef al SIIJ, pe ordinea de zi a CSM

Data: 06 October 2019, 09:24 | autor: L.J. | 1 comentarii | 526 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 8 octombrie 2019 cererea fostului sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie Gheorghe Stan (foto). Este pentru a treia oara cand CSM are pe ordinea de zi acest subiect, insa pana in prezent aceasta chestiune a tot fost amanata.


In 12 iunie 2019, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de demisia lui Gheorghe Stan, ca urmare a numirii in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, incepand cu data de 15 iunie 2019, si a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberare din functie.

In sedinta din 8 octombrie, Plenul CSM are pe ordinea de zi: „Dispunerea masurilor legale cu privire la cererea domnului STAN GHEORGHE referitoare la rezervarea unui post de procuror la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pana la incetarea mandatului de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei.

Amintim ca in 7 mai 2019 Camera Deputatilor a decis numirea lui Gheorghe Stan ca judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, acesta inlocuindu-l pe judecatorul Stefan Minea, al carui mandat a expirat in 15 iunie 2019.

Comentarii

# DODI date 6 October 2019 14:52 0

Această cerere va fi rezolvată doar atunci și numai atunci când se va primi ordin de la SRI. Acolo unde cvasimajoritatea procurorilor din CSM semnează condica de prezență și mai ales statul de plată. Că de statul în patru labe nu mai e cazul să amintim dacă privim cât de roase le sunt coatele și genunchii de la atitudinea lor strict... profesională.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.