CCR: Neconstitutionalitatea Comisiei pentru modificarea legilor securitatii nationale

Data: 06 June 2018, 16:07 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1107 afisari

Curtea Constitutionala a admis miercuri, 6 iunie 2018, sesizarea de neconstitutionalitate formulata de Grupul parlamentar al Partidului National Liberal si a constatat ca dispozitiile din Hotararea Parlamentului pentru constituirea Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale sunt neconstitutionale.


In cadrul aceleiasi sedinte, judecatorii constitutionali au admis obiectia de neconstitutionalitate formulata de presedintele Romaniei si au constatat ca Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.55/2016 privind reorganizarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - S.A. si infiintarea Companiei Nationale de Investitii Rutiere S.A., precum si modificarea si completarea unor acte normative, este neconstitutionala.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.