CCIR se implica in reformarea arbitrajului comercial international

Data: 06 iunie 2019, 14:59 | autor: L.J. | 0 comentarii | 503 afisari

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – condusa de Mihai Daraban (foto) – se implica in reformarea arbitrajului comercial international.


Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza in perioada 6-7 iunie, la sediul CCIR Business Center, prima editie a Conferintei „Bucharest Arbitration Days”, eveniment dedicat arbitrajului comercial international si reformelor necesare in domeniu.

Bucharest Arbitration Days” are ca tema centrala necesitatea unei reforme in ceea ce priveste regulile arbitrajului comercial international. Mai multi invitati internationali din acest domeniu dezbat, in cele doua zile de desfasurare ale evenimentului, subiecte de actualitate precum:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.