Cazul UGIR. Exclusiv: rechizitoriul confirmat in numele lui Kovesi a fost facut tandari (Documente)

Data: 07 February 2019, 13:46 | autor: L.J. | 0 comentarii | 755 afisari

Judecatoarea Rebecca Zinca Dinu, de la Sectia I Penala a Tribunalului Bucuresti, a dispus miercuri, 6 februarie 2019, restituirea la Directia Nationala Anticoruptie a dosarului in care a fost trimis in judecata Ioan Cezar Coraci (foto 1), ex-presedinte al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR-1903).


Pe 17 decembrie 2018, aceeasi judecatoare a constatat neregularitatea rechizitoriului si a dispus ca procuroarea de caz Dana Belciug sa remedieze in 5 zile de la comunicare neregulile constatate si sa-i raspunda instantei daca mentine dispozitia de trimitere in judecata ori solicita restituirea cauzei. Intre timp, din cauza ca parchetul anticoruptie nu a remediat respectivele nereguli, judecatoarea Rebecca Dinu a dispus restituirea cauzei la DNA. Rechizitoriul a fost confirmat de catre adjunctul DNA Marius Iacob in numele Laurei Kovesi.

Cezar Coraci a fost aparat de catre avocatul Nicolae Traistaru (foto 2), din Baroul Bucuresti, cel care, prin apararea formulata, a reusit sa obtina aceasta solutie de restituire a rechizitoriului. Lumea Juridica prezinta in exclusivitate argumentele cu care avocatul Traistaru a reusit sa convinga instanta in legatura cu neregulile din rechizitoriul DNA.

Minuta Tribunalului Bucuresti de pe 6 februarie 2019:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.