Catalin Predoiu, solicitare catre ministrul Justitiei din Italia

Data: 04 iunie 2020, 14:54 | autor: L.J. | 0 comentarii | 373 afisari

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu (foto) i-a solicitat printr-o scrisoare omologului sau italian, Alfonso Bonafede, informatii cu privire la imprejurarile in care a avut loc decesul cetateanului roman Emil Vasile Ghitulescu.Acesta a decedat la data de 5 aprilie 2020 in Penitenciarul Filippo Saporito, din localitatea Averso. Totodata, ministrul roman al Justitiei s-a interesat daca, pe langa demersurile efectuate de misiunea diplomatica Romana, a fost demarata o ancheta in acest caz :

„Aceasta situatie mi-a fost adusa la cunostinta de catre Ambasada Romaniei in Republica Italiana. Din cele comunicate de catre Ambasada, reiese ca a fost vorba de o sinucidere. Reafirm importanta deosebita pe care o acord, in calitatea mea de ministru al Justitiei, protejarii drepturilor fundamentale ale cetatenilor romani”, a precizat Catalin Predoiu.

Potrivit MJ, Predoiu i-a multumit omologului sau italian pentru cooperarea productiva dintre cele doua ministere din ultima perioada, in pofida dificultatilor cauzate de Pandemia de COVID-19, apreciind importanta dialogului bilateral pentru identificarea celor mai bune modalitati de solutionare a problemelor de interes comun, avand in vedere ponderea cetatenilor romani pe teritoriul italian.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.