Catalin Predoiu, discutii privind modificarea Legilor Justitiei

Data: 12 februarie 2020, 16:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 875 afisari

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu (foto) a discutat miercuri, 12 februarie 2020, cu delegatia Comisiei Europene despre calendarul privind modificarea legilor justitiei si punerea in acord a codurilor penale cu deciziile Curtii Constitutionale.


Potrivit MJ, Catalin Predoiu a subliniat atentia pe care premierul Ludovic Orban o acorda problemelor legate de justitie si a explicat viziunea sa, care include, pentru urmatoarea perioada, elaborarea unor proiecte de acte normative de catre un grup de lucru interinstitutional, constituit la nivelul Ministerului Justitiei, cu o consultare ampla a asociatiilor de magistrati, a societatii civile si a tuturor partilor interesate.

De asemenea, Catalin Predoiu a subliniat ca, in viziunea sa, actiunile ministerului trebuie sa puna accent pe durabilitatea proiectului si nu pe graba de a lua decizii, intentie apreciata pozitiv de catre partenerii de dialog.

Alte aspecte care au constituit obiectul discutiilor s-au referit la executarea hotararilor judecatoresti in cauzele in al caror debitor este statul si aspecte de management judiciar strategic. Ministrul justitiei a prezentat progresele inregistrate si solutiile preconizate pentru accelerarea si eficientizarea implementarii acestora.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.