Candidatii pentru sefia Sectiei de contencios a ICCJ (Proiectele)

Data: 20 June 2018, 13:04 | autor: L.J. | 0 comentarii | 654 afisari

Doua judecatoare si-au depus candidaturile pentru functia de presedinte al Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


Este vorba despre judecatoarele Eugenia Marin si Corina Alina Corbu (foto). Judecatoarea Corbu si-a depus candidatura dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie, in Complet de 5 judecatori, a decis achitarea sa definitiva in dosarul in care a fost trimisa in judecata alaturi de judecatoarea Gabriela Birsan, judecatoarea Iuliana Pusoiu si fostul presedinte al instantei supreme Anton Pandrea.

Proiectul privind exercitarea atributiilor specifice functiei de presedinte al Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitiei pe care judecatoarea Eugenia Marin l-a inaintat Consiliului Superior al Magistraturii se intinde pe 21 de pagini si este structurat in sase puncte.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.