Camelia Bogdan revine

Data: 12 March 2019, 17:11 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1204 afisari

Cunoscuta judecatoare Camelia Bogdan (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti, exclusa de doua ori din magistratura de CSM, revine in prim plan. Cu noi actiuni facute chiar la Consiliul Superior al Magistraturii.


Practic, este vorba despre demersuri care sunt similare cu cele facute de Camelia Bogdan in ultimele luni. Astfel, Plenul CSM are programate pentru ordinea de zi de joi, 14 martie 2019, discutarea a doua solicitari ale judecatoarei Camelia Bogdan. Ne referim doua cereri de aparare a reputatiei sistemului judiciar:

Cererea de apărare a reputatiei sistemului judiciar formulata de doamna judecator Camelia Bogdan. (Raportul Inspecţiei Judiciare nr. 7596/IJ/3394/DIJ/2018);

Cererea de aparare a reputatiei sistemului judiciar formulata de doamna judecator Camelia Bogdan. (Raportul Inspectiei Judiciare nr.8535/IJ/3839DIJ/2018)”, se arata la punctele 11 si 12 ale ordinii de zi a Plenului CSM.

Amintim ca judecatoarea Camelia Bogdan a fost de doua ori exclusa din magistratura. Prima sanctiune a fost schimbata insa de Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a dispus o pedeapsa mai blanda constand in mutarea timp de sase luni la Curtea de Apel Targu Mures. Ulterior, Camelia Bogdan a fost din nou exclusa din magistratura. Decizia CSM a fost contestata de judecatoare la ICCJ, astfel incat s-a dispus suspendarea lui Bogdan din functie pana la finalizarea recursului pe care l-a declarat.

In aceeasi sedinta, membrii Consiliului urmeaza sa discute

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.