Camelia Bogdan a umplut agenda CSM

Data: 10 October 2018, 14:49 | autor: L.J. | 0 comentarii | 873 afisari

La Consiliul Superior al Magistraturii este programata sa aiba loc joi, 11 octombrie 2018, o noua sedinta a Plenului. Ne-a atras atentia un aspect extrem de interesant, care vizeaza o celebra judecatoare din Romania. Si anume, judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti.


Astfel, pe ordinea de zi a plenului CSM figureaza nu mai putin de, atentie, noua cereri formulate de Camelia Bogdan. Este vorba despre cereri atat in ceea ce priveste apararea reputatiei profesionale, cat si de aparare a independentei sistemului judiciar.

Inainte de a prezenta cererile judecatoarei Bogdan, trebuie amintit ca aceasta a fost exclusa de doua ori din magistratura. Prima hotarare de excludere a fost imblanzita de Inalta Curte, care a inlocuit aceasta sanctiune cu cea de mutare la Curtea de Apel Targu Mures, pe o perioada de sase luni. Cea de-a doua hotarare de excludere din magistratura inca nu a ramas definitiva, fiind atacata la ICCJ de Camelia Bogdan, cu recurs.

Iata cererile formulate de judecatoarea Camelia Bogdan, care vor fi discutate in Plenul CSM:

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.