Calin Nistor, propus in locul lui Marius Bulancea

Data: 24 februarie 2020, 12:06 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1091 afisari

Fostul sef al DNA Calin Nistor (foto) a fost propus in functia pe care a ocupat-o pana de curand procurorul Marius Bulancea.


Astfel, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 24 februarie 2020 propunerea de delegare a lui Nistor in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a Directiei Nationale Anticoruptie.

Delegarea lui Nistor la conducerea DNA a incetat, fiind numit la sefia parchetului anticoruptie procurorul Crin Nicu Bologa.

 Reamintim ca Sectia pentru procurori a CSM a hotarat in 28 ianuarie 2019 incetarea delegarii procurorului Marius Bulancea in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie incepand cu data de 1 februarie 20202, ca urmare a detasarii sale in functia de „Law officer” la Parchetul European, pentru o perioada de 3 ani.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.