CALE DE ATAC INADMISIBILA – Decizia Completului de 5 judecatori al ICCJ: "Apelul declarat in cauza a fost exercitat impotriva unei hotarari penale definitive"

Data: 04 January 2019, 15:00 | autor: L.J. | 0 comentarii | 473 afisari

Prin Decizia 105/2018, Completul de 5 judecatori al ICCJ a respins, ca inadmisibil, apelul formulat de petentul A. impotriva Sentintei penale nr. 843 din data de 03 octombrie 2013, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia penala.


Prin Sentinta penala nr. 843 din data de 03 octombrie 2013 pronuntata in dosarul nr. x/1/213, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia penala, a respins, ca tardiva, plangerea formulata de petentul A. impotriva rezolutiei din 06 august 2012 dispusa in dosarul nr. x/2012 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia de urmarire penala si criminalistica.

 

Impotriva acestei decizii petentul A. a formulat la data de 3 mai 2018, dosarul fiind inregistrat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie - Completul de 5 Judecatori sub nr. x/1/2018, fiind fixat in mod aleatoriu termen la data de 11 iunie 2018.

Examinand apelul, cu prioritate in ceea ce priveste admisibilitatea acestuia, Inalta Curte de Casatie si Justitie - Completul de 5 Judecatori a constatat calea de atac ca fiind inadmisibila.

Minuta ICCJ:

"Respinge, ca inadmisibil, apelul formulat de petentul A. impotriva Sentintei penale nr. 843 din data de 03 octombrie 2013, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia penala, in dosarul nr. x/2013

In baza art. 275 alin. (2) C. proc. pen., obliga petentul la plata sumei de 100 RON cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat.

Definitiva".

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.