Bulancea pleaca din DNA si se duce la Kovesi

Data: 21 ianuarie 2020, 14:08 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1156 afisari

Procurorul Marius Bulancea (foto) va parasi parchetul anticoruptie incepand cu data de 1 februarie 2020.


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat in discutie in sedinta din 21 ianuarie 2020 o solicitare a Parchetului European (EPPO) condus de Laura Kovesi. EPPO a solicitat detasarea in cadrul acestei institutii a procurorului DNA Marius Bulancea, fost consilier al lui Kovesi, in prezent seful Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie. 

In urma analizarii solicitarii, CSM a decis “detasarea domnului BULANCEA MARIUS BOGDAN, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie,in functia de 'law officer' la Parchetul European, pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 01.02.2020”. 


Amintim ca la doua saptamani dupa ce Laura Kovesi a fost nominalizata pentru sefia EPPO (Parchetul European) de catre Comisia LIBE a Parlamentului European, Marius Bulancea si-a depus candidatura pentru functia de procuror european. In final, Bulancea a fost respins.

In schimb, Ministerul Justitiei i-a propus Consiliului Uniunii Europene pentru functia de procuror european din partea Romaniei pe procurorul DNA Claudiu Dumitrescu, procurorul Catalin Borcoman, sef al DIICOT Brasov si fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu.

 

Comentarii

# Marcel date 22 ianuarie 2020 10:30 0

Daca are bilet doar dus, este minunat. Scăpăm de inca un analfabet profesionat. La cat mai multi !

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.