Boicot al procurorilor din CSM

Data: 11 June 2019, 17:07 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1266 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii din care face parte si Codrut Olaru (foto) a luat in sedinta de marti, 11 iunie 2019, doua decizii cu privire la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie.


In cursa pentru sefia SIIJ s-au inscris procurorii Adina Florea, Bogdan Pirlog si Sorin Iasinovschi, iar concursul se va desfasura intre 14-18 iunie 2019.

In ceea ce priveste concursul pentru numirea procurorilor in functii de executie la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, candidatii sunt Codruta Simona Chindea, Silviu Vasile Ciocoiu, Aurelia Enache, Nicolae Adelin Mihaila, Adina Petrescu si Lucian Sorin Stanescu.

Astfel, in sedinta de marti, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii “nu a desemnat nici un reprezentant in calitate de membru procuror pentru comisia de concurs in vederea numirii in functia de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justite”.

De asemenea, “Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a desemnat nici un reprezentant in calitate de membru procuror in comisia concursului privind numirea in functia de procuror cu functie de executie din cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.