Baroul Ilfov, anunt dupa instituirea starii de alerta

Data: 20 mai 2020, 13:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 165 afisari

Baroul Ilfov condus de avocatul Serban Lovin (foto) anunta ca, avand in vedere starea de alerta instaurata pe teritoriul Romaniei, incepand cu data de 15.05.2020, accesul in sediul Baroului se va face in timpul programului de lucru, respectiv in zilele lucratoare, in intervalul orar 10:00 – 16:00, in urmatoarele conditii:- Exclusiv pentru situatii care nu se pot rezolva prin intermediul postei electronice/banca;

–Exclusiv cu programare:

"In acest sens se va apela/comunica prin e-mail secretariatul, in timp util si se va comunica motivul vizitei, secretariatul urmand a stabili de comun acord cu solicitantul data si ora la care se va putea prezenta la sediu. Secretariatul se va ocupa de pregatirea actelor necesare solicitantului pana la prezentarea acestuia la sediul baroului, asigurand in acest fel ca solicitantul nu va petrece mai mult de 5 minute in incinta sediului.

-Accesul este permis numai cu purtarea mastii de protectie.

- Accesul in sediul baroului se face pe rand, numai cate o persoana.

Solicitantii de ajutor public judiciar vor comunica numai prin intermediul postei, postei electronice sau telefaxului si vor indica in mod obligatoriu o adresa de e-mail sau un nr. de telefax la care vor receptiona raspunsul".

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.