Baroul Cluj: S-a sistat

Data: 27 March 2020, 12:38 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1099 afisari

Baroul Cluj condus de Flavia Ioana Maier (foto) a facut un anunt important in contextul intrarii in vigoare a Ordonantei Militare nr. 3.


Astfel, Baroul Cluj anunta ca programul cu publicul la secretariatul si la casieria Baroului s-a sistat.

Iata comunicatul Baroului Cluj:

“Avand in vedere intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 3 din 24.03.2020 privind masurile de prevenire a raspandirii COVID-19 si necesitatea limitarii drastice a contactului social in vederea protejarii atat a avocatilor, cat si a personalului angajat al Baroului Cluj, va reamintim ca programul cu publicul la secretariatul si la casieria Baroului s-a sistat incepand cu datele de 18.03.2020 si, respectiv, 19.03.2020.

Prin urmare, in toata perioada in care subzista starea de urgenta pe teritoriul Romaniei nu se vor mai elibera acte originale avocatilor, raspunsurile la orice fel de cereri urmand sa fie comunicate prin intermediul postei electronice".

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.