Baroul Bucuresti: Termen pentru ridicarea delegatiilor de catre avocatii desemnati sa acorde asistenta judiciara

Data: 15 May 2018, 13:59 | autor: L.J. | 0 comentarii | 414 afisari

Baroul Bucuresti condus de avocatul Ion Dragne (foto) a publicat Hotararea Consiliului Baroului nr. 5 din data de 8 mai 2018 referitoare la instituirea unor termene pentru ridicarea delegatiilor de catre avocatii desemnati sa acorde asistenta judiciara.


Potrivit unui comunicat al Baroului Bucuresti, avand in vedere ca avocatul conducator si consilierii coordonatori ai Serviciului de Asistenta Judiciara au constatat omisiunea de ridicare a delegatiilor in timp suficient pentru pregatirea apararii in dosarele in care avocatii au fost desemnati, Consiliul Baroului a hotarat: instituirea obligatiei ca avocatul desemnat sa acorde asistenta judiciara, dupa ce a fost informat cu privire la desemnare, sa se prezinte in maxim trei zile, ori in cursul aceleiasi zile in cauzele urgente, in vederea ridicarii delegatiei, in caz contrar fiind inlocuit. Nerespectarea acestei obligatii constituie abatere disciplinara.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.